Listopad 2012

Rotace 30 snímků

Perfektní způsob jak ukázat váš produkt. Rotace je složená z minimálně 30 snímků, díky tomu je otáčení objektu naprosto plynulé. Za objektem může být jakýkoliv obrázek například Vaše logo. Do rotace může být umístěn libovolný počet detailních pohledů (reprezentovány tlačítkem).

Rotace 20 snímků

Perfektní způsob jak ukázat produkt. V této ukázce je rotace židle složena z cca 20 snímků. Za objektem může být jakýkoliv obrázek například Vaše logo. Dále může být umístěno do rotace libovolný počet detailních pohledů (reprezentovány tlačítkem).

Zvířata

Focení zvířat (nejčastěji psů), možno v ateliéru, ale častěji provádíme v exteriérech. Vhodné pro chovné stanice, ale i krycí psy. Samozřejmě fotíme i koně a další zvířata.

Interiéry

Fotografie interiérů (kancelářské prostory, restaurace, bary, penziony...). Díky speciální technologii možnost pořízení panoramatických fotografií ve vysoké kvalitě.

JPM Metal Stavebniny

Rozsáhlý firemní web s mnoha funkcemi. Zasílání newsletterů, 3D prohlídky prodejen, fotografie, pořizování videoreportáží publikace článků a mnoho dalších funkcí. Vlastník stránek může zobrazovat určitý obsah registrovaným firemním partnerům. Správa PPC kampaní, vytvoření Facebookového profilu a profilu na síti Google+. 

 

Přejít na web: www.stavebniny-vysocina.cz/